Nagy Napra
BEMUTATKOZÓ

Egyedi esküvői meghívókat vállalkozóként már régóta tervezek és készítek. Egy pár évvel ezelőtti ötlet alapján, barátnőmmel együtt kezdtük el, az esküvői dekorációk megvalósítását, amit mára már férj és feleségként folytatunk. A teljes összhang érdekében, hogy mindent egy helyen megtaláljatok a Nagy Napra, ezt az alapfeltételt szem előtt tartva készítettük el oldalunkat.

Az összhang és a kiváló minőség nálunk elsődleges. Követjük a legújabb dekorációs trendeket, hogy munkáinkat mindig újabb ötletekkel tudjuk fűszerezni. Legfontosabb számunkra a Ti személyes igényeitek, melyeket segítünk megjeleníteni a meghívóban, dekorációban és esküvői kiegészítőkben. Ezeknek mind Titeket és érzéseiteket, stílusotokat kell, hogy tükrözzék. Megvalósítjuk ezek összhangjának formába öntését, legyen szó akár modern, hagyományos, vagy romantikus esküvőről.

Ötleteink százaival, gazdag színválasztékunkkal, mintás és egy színű textilekkel, székszoknyánkkal, kreatív kellékeinkkel valósítjuk meg a tökéletes harmóniát a jegyespár számára.

 

Jöhettek hozzánk komplett esküvői meghívós, dekorációs elképzeléssel, vagy éppen ötlet és konkrét tervek nélkül is, de egyben biztosak lehettek, hogy a Nagy Napra mindent a Ti igényeiteknek megfelelően fog elkészülni.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 131858463 bytes) in /home/-www/nagynapra.hu/htdocs/nagynapra_hu/functions/functions.php on line 1793